hits

Min Jul

I år samlet vi kun oss 6 hos pappa som var noe helt nytt for meg som pleier å feire med besteforeldre og søskenbarn og hele pakka. Både jeg og den ene søstera mi var sjuk, så vi gikk rundt og host og harka omtrent hele kvelden. Pappa og stemoren min Lisabeth hadde lagd kjempegodt pinnekjøtt og jeg spiste alt for mye .. Igjen..  

Etter mat var det tid for pakker! de to minste byttet på å finne gaver og lese til og fra lapper. Sånn så dette ble vi sittende i omtrent 3 timer. Håper og tror at alle ble kjempefornøyde med det de fikk, jeg be vertfall kjempefornøyd ! 

Siden jeg hadde spurt så fint tidligere på dagen satte vi på Polarekspressen når vi var ferdig med gavene. På med koseklær og inn med snacks og desserter så var det bare kos foran tven med familien. Når filmen var ferdig måtte jeg se snøfalls siste episode. Den var så rørende, fikk nesten tårer i øynene når Vinter og Julius ga hverandre en klem. 


Julen var mye bedre enn forventet, og det var egentlig ganske koselig og bare være oss 6.

#Jul #christmas #familie #høytid #feiring #ferie #fint

3 kommentarer

Jannike Nilsen

26.12.2016 kl.19:26

Så koselig da! Og dumt du måtte feire jul syk da :(

Håper du fikk masse fint :D Klem<3

Charlene N. Nedrum

28.12.2016 kl.11:38

så koselig! pinnekjøtt er så godt! :D

Abbii

30.12.2016 kl.01:00

Kjedelig å være syk i jula, men virket som en koselig julefeiring

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv