hits

Romjuls shopping og bytting

Til jul fikk jeg kjempemye, utrolig mye flott, men også en del jeg måtte bytte. Fikk brukt store deler av romjulen på å fikse dette siden det er så vanskelig å få gjort noe slikt i kirkenes.Jeg fikk en parfyme som jeg synes var litt for damete for meg og fikk byttet det på Vita. Her fikk jeg et sånn pink glam sett med body butter, body spray av et slag og en øyenskygge sminkekost, samt en diger toalettveske. Endelig har jeg plass til alt oppi samme veske, så jeg slipper og fordele det på to.


Istedet for den nike buksen jeg fikk av onkel, byttet jeg den til denne adidas buksa. Rett og slett fordi den var for liten for meg og derfor fikk jeg ikke bøyet beina ordentlig. Er faktisk redd den ville raknet om jeg satte meg på huk.


Svidde av litt penger siste shoppingturen med mamma også. To par med ullsokker som kun kostet 29 for hver på XXL i stavanger. Kjøpte grønn feste smøring også for å få noe gli på tur, siden det er så sykt kaldt her oppe i nord. Gamasjene mine som festes med borrelås holder allerede på å ta knekken på skolissene på skiskoene mine, og derfor kjøpte jeg nye. Denne gangen var de også knæsj-farga rosa, sist var de oransje. 

Blei med Olav på Gamestop, der jeg selvfølgelig fant en haug med Harry Potter greier som jeg ville ha. Kjøpte meg en tekopp med 2 logoer på, og klarte selvfølgelig og glemme den hjemme når jeg reiste opp.

2 kommentarer

Caroline

12.01.2017 kl.22:46

Kjempe fint ! ❤❤

Caroline Høyland Torkelsen

12.01.2017 kl.23:11

Så masse fine ting du fikk bytte det til da ! :D

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv