hits

Internatkonkurranse på Pasvik fhs

Hver lørdag har vi noe som kalles lørdag seminar hvor vi gjør kjekke ting sammen. På folkehøgskole er det helt normalt og ha en type undervisning i helgene også, ikke vanlig undervisning men heller en samling for sosialiseringens skyld. Denne helgen hadde vi konkurranse mellom alle internatene på skolen for å senere kåre en vinner og finne det "beste" internatet. 

Mitt internat var litt uheldig med denne seminaren egentlig, for det var kun to som stilte til konkurransen. Resten av internatet var enten syke eller så hadde de reist hjem for helgen. Heldigvis for oss var det et annet internat som hadde samme problem som oss, så vi ble enige fredags kveld om å slå oss sammen. Dermed ble Utgard og Nordtun til Nordgard, og vi vant faktisk idretten utrolig nok.

Vi deltok i Innebandy, svømming og tautrekking. Det var premie for best innsats i konkurransen, heiagjeng og mye annet. Alle vant hver sin ting helt fair and square egentlig men en pris var veldig fortjent og det var Midtgards prestasjon. Disse stilte opp i kostyme og sminke og kalte seg selv for Crazy-Cola. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv