hits

Årets første skitur med klassen

Onsdag hadde vi vår første tur på lenge med klassen, det har faktisk gått så lang tid at friluftsklassen blir mobbet for å være for mye inne på skolen. Nok er nok vi måtte på tur og det på ski. Vi var veldig heldige med været, for nå har endelig sola kommet tilbake igjen. For de fleste av oss var dagens løype ukjent, og for meg er de nye løypene alltid de kjekkeste løypene så jeg storkoste meg på tur.

Det er ca 2 måneder siden vå så dette været og denne klare himmelen i Pasvik. Rett før jeg fikk tatt bilde så var hele himmelen blandet med masse flotte farger med oransj og rosa osv. Uheldigvis for meg ventet jeg til vi slo leir ed å ta bilde.

Alle nøyt å være ute i naturen igjen, tror alle er passe lei av å kun gå rundt å slenge på skolen. Det ble god lunsj med kake rester fra jubileumskvelden og god varm kakao til drikke. Vi merket også at det var lenge siden tur siden alle syntes det var ekstra godt med brente osteskiver på bålet.


I helga er det frihelg, og da benyttes muligheten for enda en tur. Denne gangen blir det en overnattingstur ute i snøen og det blir mest sannsynlig kjempekoselig. Usikkert om jeg blir borte hele helga, planen er å ta masse bilder og forhåpentligvis filme litt for å dele litt mer naturopplevelser. 
 

2 kommentarer

Iselin Renée

20.01.2017 kl.11:38

Så gøy :)

Charlene N. Nedrum

23.01.2017 kl.15:54

Så kjekt! :D

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv