hits

Ærlige Einar pt.1

Det er faktisk ikke godt å stå opp. Ærlighet varer lengst har jeg fått høre, det gjelder vist ikke på instagram. For når jeg våkner opp dagen etter en fest, med potetgull i håret, cider og øl ånde og ostepopp i  navlen, så er jeg lite fristet til å ta bildet og hastagge #wokeuplikethis. Jeg er lat, alltid vært det og har faktisk blitt litt stolt av det. Det er lov å ligge i senga en hel dag og spise sjokolade, lov til å ikke bli lei deg når vennene dine sender snaps om at de snart er ferdig med sin tredje joggetur, på en lørdag. Det er faktisk lov til å reise seg ut av senga bare ved nødstilfeller, som når vannet til nudlene snart er ferdigJeg har hatt dårlig samvittighet for å være lat, men ikke nå for når jeg ligger der med sjokolade overalt, til og med i øyenbrynene så tenker jeg bare på at folk vet ikke hvor mye tid det tar å lage en kropp som dette. For når jeg ser ned på magen som holder pc`n i akkurat riktig høyde, så tenker jeg på de stakkarene med sixpack som faktisk må se ned, å få kink i nakken når de får lov til å slappe av. Jeg er fornøyd med at jeg faktisk kan se magen min når jeg titter ned. 

Ikke ha dårlig samvittighet når du later deg, du gjør faktisk noe riktig, du pleier deg selv til tider. Jeg er glad i å være i bevegelse og glad i å være ute og sosial, men unner meg litt oste pop i navlen og litt sjokolade i øyenbrynene.

 

Helle er ganske sprek, men kjenner som alle andre på latskap, derfor skriver jeg nå dette innlegget om nettopp, latskap. Samtidig som dette innlegget skrives lager Vegard boller til meg og Helle. Så for øyeblikket har Helle mel  i øyenbrynene og ikke sjokolade, men jeg har ennå oste pop i navlen. Ha en fin dag a folkens peace out fra Gjerde sjøl.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv