hits

VIDEO:10 ting dere ikke visste om meg

 Her er den videoen som flere har ventet på ! Gi videoen en thumbsup hvis dere vil ha mer slike videoer, kommenter gjerne på hva dere vil se på kanalen mn

Abonner gjerne så blir jeg kjempe glad <3


 

5 kommentarer

May Halvorsen

07.03.2017 kl.09:36

Fin video blogg, Elsker dialekta di <3

Så profil teksten din, du må legge til Sør Varanger :p

Helle

08.03.2017 kl.19:01

May: tusentakk :D

Aylar Von Kuklinski

15.06.2017 kl.08:10

Først av alt, jeg liker dialekten din jeg også! :-)

Må forresten si at det er nesten så jeg ble litt glad i deg nå, ene og alene på grunn av denne videoen. Du ser ut som en veldig snill og trygg jente, og så er det noe med den dialekta di som kanskje får deg til å virke enda litt varmere og god! ^^

Apropos kosesokker: Ei venninne av meg (som gikk bort i fjor) var også ganske glad i kosesokker. Faktisk så glad i det at hun kalte en av bloggene sine for enjoysock.blogg.no. Hehe.

Syns forresten "emobildene" dine var flotte og morsomme jeg, og sammenlignet med mine bilder (gå gjerne gjennom arkivet mitt fra 2011 om du gidder xD) så syns jeg du så ganske uskyldig og lystig ut til og med der likevel. Hehe. Ihvertfall sammenlignet med hva jeg en gang gjorde.

Men du.. Jeg har sett alle Harry Potter-filmene, og jeg har også lest de to første bøkene. Og Lumos virker veldig kjent, men jeg må likevel innrømme at jeg faktisk ikke husker helt hvem eller hva det er nå xD Men så skal det sies at det er ganske lenge siden jeg så eller leste noe som hadde med Harry Potter å gjøre også da.

Helle

16.06.2017 kl.21:35

Aylar Von Kuklinski: tror aldr jeg har fått en så lang og så koselig og personlig komentar på noe noengang. Fysøren nå ble jeg glad hihi! Lumos er trylleformel for lys.

Aylar Von Kuklinski

17.06.2017 kl.00:51

Aww, så hyggelig da! :-) Håper du får en flott og fortryllende helg! ^^

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv