hits

Finnmarksløpet 2017

I år var jeg med og hjalp til som frivillig på checkpoint neiden på finnmarksløpet. Lederen av Neiden er Tor Atle som er lærer for hundelinja på pasvik folkehøgskole, aka checkpoint manager. Jeg merket at hele hundelinja gledet seg så mye til dette løpet at du skulle trodd det var  julaften eller nyttårsaften eller begge deler samtidig. Spesielt da Tor Atle som du nesten skulle trodd levde for dette løpet her. 

Det var tungt arbeid og hardt og jobbe skift, 8 timer av og 8 timer på. Hele tiden i en uke. Nå er vi hjemme igjen i Pasvik og alle er kjempeslitne og har slukna på egne rom og så vidt kommer ut for mat. Kan mildt si at etter dårlig søvn over lengre tid kan få en hver til å klikke over småting og ja, vi har gått opp i tottene på hverandre. Til tross for hardt arbeid og lange dager så har jeg hatt det helt fantastisk, jeg har storkost meg i sola med vakre trekkhunder. Eneste tingen som var ordentlig vanskelig var å la Hundene være og ikke kose med dem. For hvis jeg gjorde det kunne spannet bli disket #notcool.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv