hits

VLOG :Jeg BESTOD jegerprøven !!!!

I 4 uker har jeg kun vært låst til en ting, jegerprøveboken. Jeg har øvd dag inn og dag ut og følt at det ikke gikk noen vei. Forrige uke hadde jeg prøven og gjett hva ? JEG BESTOD. Jeg kunne virkelig ikke vert mer fornøyd, og med bare 4 feil WOHOO.    

Vlog: utveksling i Russland

Videoen fra utvekslingsuken min er nå ute, her er det klipp fra både Murmansk og jeg som snakker om opplevelsen i pizzastudioet mitt. Håper dere tar en titt og abonnerer på meg eller gir meg en thumbs up eller begge deler. Ha en flott fredagskveld videre <3!

Utvekslingselev i Russland

Nå på mandag dro åtte elever puss lærer til murmansk, jeg ar en av disse heldige åtte. For første gang i livet mitt skulle jeg dra på utveksling noe jeg alltid har hatt lyst til men aldri har hatt mulighet til. på mandag kl 9 sto bussen utfor skolen og venta.Buss sjåføren var russisk og forsto ik...
Helle

Helle

20, Tromsø

Blogger og vlogger fra stavanger som for øyeblikket studerer barnehagelærer ved universitetet i tromsø. Gikk på Pasvik fhs 2016/2017. Elsker teater og tur og har en stor lidenskap for strikking.

Kategorier

Arkiv